HISTORIE

Hver torsdag mødes fem mand i et sikringsrum i nærheden af Århus for at få blæst ørevoksen ind på plads....
 
Vores ambition med orkesteret har siden vi startede i 1994 været at have det sjovt og komme ud at spille op til fest for fremmede folk.
 
Repertoiret er musik fra dengang og nu - vaskeægte kopirock spændende fra AC/DC til ZZ Top via Radiohead,
Depeche mode, John Hiatt, o.m.a. (Klik på PLAYLISTE i topmenuen for fuldt overblik)
 
Bandet startede i 1994, da Anders, Hans-Henrik (tidligere bassist), Henrik og Poul (R.I.P.), som alle var ansat i Østjyllands Postcenter, talte om det kunne være lidt fedt at starte et band, og som sagt så gjort.
Med Pouls forbindelser til Foreningslivet i Harlev kunne der startes op i et sikringsrum under Næshøjskolens
Sportshal. Der gik dog ikke længe før man blev enige om at spille og synge på én gang var en ret stor mundfuld, Så Kim blev inviteret til "Audition" hvilket lød som en kat der bliver trukket i halen, ikke mindst p.g.a. ekstrem nervøsitet.
Men bandet mente at der kunne være potentiale, og så var Kim kommet med.
Siden da er der spillet på livet løs hver torsdag, og der er enighed om at denne aften er ugens "reset" og mental hygiejne på højt plan :-)
Desværre blev vores oprindelige trommeslager Poul på et tidspunkt alvorlig syg, og blev i denne periode afløst af vores nuværende trommeslager Michael (The Animal) Gorm. Umiddelbart inden Pouls alt for tidlige død, indtrådte Michael i bandet på fuld tid. Kort efter dette ønskede daværende bassist Hans-Henrik ikke længere at være med, da det kneb med tid til andre interesser.
Igen var vi heldige, at Bjørn havde lyst til at larme sammen med os andre...Bandet fandt ham via en annonce der lød: "Rusten, uøvet bassist søger måske band". Da vidste vi, han var perfekt! :-D
Og alt i alt er det så i år (2014) 20 år siden at nogle kække drenge tumlede rundt med tankerne om et band i hallerne på Østjyllands Postcenter...
 

FORSIDE